Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. U zult zo spoedig mogelijk een antwoord ontvangen.
Vult u alstublieft alle verplichte velden in.

De coaching wordt integraal aangepakt vanuit NLP.
Je lichaam, geest en hart staan niet los van elkaar, maar werken continu op elkaar in. Je lichamelijke en mentale reacties zijn sterk met elkaar verbonden.
Binnen NLP houd ik mij bezig met communicatietechnieken en het leren keuzes maken met betrekking tot een ervaring.

 

Als coach ben ik aangesloten bij G Coach en bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Bekijk hier mijn profiel.

Mijn doel van deze aansluiting is professionalisering als coach.

De NOBCO is een van de grootste Nederlandse beroepsorganisatie van Nederland. Met de aansluiting bij de NOBCO ben ik tevens lid van de European Mentoring & Coaching Council, waarbij 20 landen zijn aangesloten. Ik committeer mij hiermee aan de Internationale Ethische Code en Klachtenreglement .

 

2 Your Independence is in bezit van een HBO niveau geaccrediteerde opleiding welke bij een onafhankelijke accreditatie organisatie is geregistreerd. 2 Your Independence staat ingeschreven bij het abiturienten register ARCOS. Dat betekent dat 2 Your Independence daadwerkelijk haar geaccrediteerde opleiding(en) succesvol heeft afgerond. 2 Your Independence voldoet hiermee aan de eis van de landelijke verzekeraars ten aanzien van deskundigheid op het gebied van MPsBK. 

 

 

2yourindependence | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Monster | KVK nr.: 63097664 | NL001569345B41 | Disclaimer

© 2015-2021, 2 Your Independence.nl

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive